top of page

Plaatser van gevelbekleding en gevelisolatie uit Zoersel HD Construct Zoersel

Ontdek de duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen van HD Construct

Ook uw gevel krijgt het vaak zwaar te verduren, terwijl het oog ook wat wilt. Als expert in gevelbekleding regio Antwerpen geven we daarom de voorkeur aan duurzame en onderhoudsvriendelijke gevelbekledingsmaterialen. Hierbij heeft u de keuze tussen verschillende varianten die naadloos aansluiten bij de stijl van uw woning. Houten gevelbekleding, kunststof gevelbekleding, aluminium gevelbekleding of toch maar gevelbekleding in pvc? Bij HD Construct Zoersel kan het allemaal.

Zowel voor moderne als authentieke huizen, kantoren en bedrijven verzorgen wij graag de gevelbekleding. Dankzij ons fotomateriaal kiest u snel de gevelbekleding die bij uw gebouw past, terwijl wij in alle transparantie de voor- en nadelen voor u uit de doeken doen.

Houten gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding

Gevelbekleding in pvc

Kunststof gevelbekleding

Expert in gevelisolatie te Zoersel

Daarnaast staan we niet alleen in voor de gevelbekleding maar brengen we ook gevelisolatie aan. Hierbij beschermen we de gevel tegen weersinvloeden en verplaatsen we doorslaand vocht naar het verleden. Er is geen risico op koudebruggen en een fikse energiebesparing is het logische gevolg. Bovendien krijgt u in tegenstelling tot bij binnenisolatie niet af te rekenen met ruimteverlies, terwijl uw woning via het gunstige EPC-attest wel op een mooie waardevermeerdering mag rekenen.
Wij combineren de plaatsing van gevelisolatie met het aanbrengen van gevelbekleding waardoor een onzichtbare afwerking tot de mogelijkheden behoort. Ook wanneer u graag heeft dat we in combinatie met de gevelwerken een aantal kleine karweiwerken uitvoeren, helpen we u graag verder.

Ontvangt u graag vrijblijvend een offerte voor uw gevelbekleding of gevelisolatie?
Neem dan vandaag nog contact op met HD Construct in Zoersel.

bottom of page