top of page

Dakwerker regio Antwerpen voor Platte Daken - EPDM Daken in Zoersel HD Construct

Plaatsen van EPDM voor renovatie/herstellingen als plaatsen van nieuw dak
Zaakvoerder volgt steeds zelf de werken op!

EPDM als duurzame dakbedekking

EPDM is een elastisch, synthetisch rubber met grote temperatuurbestendigheid. Het is recycleerbaar en hierdoor is het een ecologisch verantwoorde keuze bij dakbedekking voor platte daken. Het voordeel van EPDM-rubber op rol is de plaatsing in één stuk. Dit reduceert de kans op lekken of scheuren. Met een levensverwachting van meer dan 50 jaar bent u voor lange tijd zoet. De diverse soorten EPDM zijn combineerbaar met groendaken. Wilt u uw plat dak renoveren en gelijktijdig ook isolatie onder uw plat dak laten aanbrengen? Dan is EPDM-dak inderdaad een goede keuze.
Wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen, raden wij eveneens EPDM-dakbedekking aan. Een goede afweging van de dakbedekking vóór de installatie van uw zonnepanelen is aan te raden voor een optimaal rendement. Bij een dakrenovatie verwijdert HD Construct Zoersel de zonnepanelen zelf om ze nadien opnieuw te installeren. U heeft dus geen aparte installateur nodig! Zaakvoerder Hubert Drechsler heeft zelf ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en gaat hierbij heel zorgvuldig te werk. Aldus bent u zeker van vakmanschap.

Dakisolatie

Dakisolatie door HD Construct in Zoersel

 Meteen het juiste materiaal voor uw dakisolatie kiezen, betekent een kostenbesparing voor de toekomst. Door het plaatsen van isolatie onder EPDM houdt u de warmte bovendien binnen en bespaart u energie. Tegen 2025 is het overigens verplicht om alle daken van zowel koop- als huurwoningen te isoleren. Maak van de dakrenovatie gebruik om nu alvast aan die nieuwe verplichtingen te voldoen.

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat.

bottom of page